Meghívó rendelés esküvőre egyszerűen!

Meghívó rendelés esküvőre egyszerűen!

Mit üzen egy esküvői meghívó a leendő vendégeknek, akik abban a megtiszteltetésben részesültek, hogy részt vehetnek egy szerelmespár fogadalom tételének megünneplésében? A meghívó legyen esztétikus, ugyanakkor informatív is, hiszen az a célja, hogy fontos információkat közöljön a meghívottakkal. Nem lehet egy füzetlapra firkálni, meg kell adni a módját annak, hogy szép esküvői meghívó készüljön a nagy napra.

meghívó rendelés ebben segít minden jegyespárnak. Ti kiválasztottátok már a meghívótokat? Ha ez a feladat még várat magára, de nem szeretnétek húzni-halasztani a dolgot, hogy a többi elintéznivaló rovására menjen, akkor válasszatok a mi esküvői meghívó variációink közül!

Hogyan történik az meghívó rendelés? A meghívó rendelés menete nagyon egyszerű. Mindenki szeret időt szánni arra, hogy a saját meghívóját megtervezze, de mivel a legtöbben nem vagyunk grafikusok, képzőművészek, így jóval könnyebb kész sablonokat összeválogatni, mint az elejétől kezdve megtervezni a meghívót. Erre alapozva mi számtalan variációt kínálunk, ezekből a sablonokból pedig minden jegyespár olyat komplett esküvői meghívót rendelhet, amilyet csak szeretne. A kész meghívóval az esküvőről is tudtok sugallni egy előzetes képet és megmutatni a meghívottaknak, hogy mire számítsanak.

Az meghívó rendeléshez ki kell választani a meghívó alapját, majd a betűtípust a szöveghez, de gyönyörű, esküvőhöz való idézetekkel is tudunk szolgálni és még a szövegezéssel sem kell fáradni, ha valaki nem szeretné, mert szövegmintáin kis vannak. Nem érzitek teljesnek az összeállított esküvői meghívótokat? A meghívó rendelés részeként videó meghívó összeállítására is van lehetőség.

Segítünk Nektek abban, hogy az esküvői meghívótok valóban olyan legyen, amit később is büszkén mutattok meg az unokáknak! A meghívó rendelésről kérdezzétek bátran kollégáinkat elérhetőségeinken!

Share this post